zondag 26 september 2010

Ethernet webserver bord

Ethernet webserver bord  

De Ethernet module is een extreem compacte netwerkoplossing waarmee u een embedded webserver kunt maken. Visualiseer gemeten data met uw webbrowser en bestuur de module via uw netwerk.De dimensies van de module zijn slechts 90 x 30 x15 mm dus uitermate compact!

De module beschikt over een eigen MAC- en IP adres. De microcontroller kan meet- en stuuropdrachten verrichten en die via het netwerk verzenden en ontvangen.Remote management is perfect mogelijk (bv. via de web interface) want de module en zijn geïntegreerde microcontroller kan via het netwerk of over het internet communiceren met elke PC die over een ethernet verbinding beschikt.De MyEthernet module kan als stand-alone gebruikt worden of als add-on bij de myAVR borden. Het kan eveneens geüpgrade worden met een autonome voeding. De module bevat een 20-polige myAVR extensiepoort en is op die manier compatibel met alle myAVR componenten. De firmware ondersteunt SD kaarten met een FAT bestandssysteem tot 2 GB.Opmerking: wij raden aan om een externe voeding te gebruiken (bv. De Powerkit V5) om problemen met de microSD-kaart te voorkomen.De microSD-kaart kan gebruikt worden om data op te slaan of om data uit te wisselen met andere systemen. Door de SD kaart kan je werken met afbeeldingen, tekst, foto’s, websites, etc. De microSD-kaart is klaar voor gebruik. De webpagina’s die zich op de kaart bevinden zijn opgemaakt in Duits, Engels en Frans.

Welkomstscherm van de microSD-kaart met adapterDe menu-items aan de linkerzijde navigeren naar de eerste stappen die u kunt ondernemen met het myEthernet bordje.

Toepassingen:Veel toepassingen waarmee men het myEthernet bordje kan gebruiken worden toegelicht op de microSD-kaart. Zoals:• In verbinding met het myAVR Board MK2 USB• de myTWI temperatuursensor• Status LED• LED matrix

Recall the status Onder “status” kan je de actuele pin-status van het myEternet bord oproepen.

Configuration Onder “configuration” kan je de pinnen en de web server aanpassen.

Technische documentatie Op de microSD-kaart bevinden zich ook technische beschrijvingsdocumenten. De eigenschappen van het myEthernet bord worden erin uitgelegd., o.a: • Hardware (productbeschrijving, producteigenschappen)• Functions (interfaces / protocols, schema en constructie)• Pins• ISP• UART• en nog veel meer…

The myEthernet web server De myEthernet web server wordt uitgelegd in het hoofdstuk “Technische documentatie”. Bijvoorbeeld settings: welk adres heeft de webserver in het netwerk? Of Commands: specifieke instructies voor de microcontroller.

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten