dinsdag 28 september 2010

ToCoM solutions staat gelijk met kwalitatieve service, vertrouwen en betrokkenheid met de klant. Wij leveren tal van producten en diensten binnen de informatica-domeinen.

In al onze activiteiten is de service naar de klant toe een dominante factor. Of het nu gaat om het leveren van een pc of randapparatuur, het installeren van een server of netwerk, onderhoud van een printer of een pc, wij staan garant voor kwaliteit in onze dienstverlening.

Registratie en hosting van uw domeinnaam of de ontwikkeling van uw website wordt door ons met de grootste zorg aangepakt. Uw website krijgt een persoonlijk en professioneel karakter. Promoot uw bedrijf 24/7 op het internet.

Volgende opsomming zijn enkele punten uit het brede gamma dat wij u te bieden hebben :

Hulp bij pc problemen Hulp bij internet of netwerk problemen Verwijderen van virussen en spyware Bestaande gegevens overzetten van uw oude pc naar uw nieuwe pc Formatteren en herinstalleren Aansluiting en installatie van randapparatuur Draadloos internet plaatsen en beveiligen Microsoft Windows/Office updates installeren Ontwerpen van statische en dynamische website .....

Kijk op onze site voor mee informatie

 

WWW.TOCOM.BE

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten