maandag 14 december 2009

servers van Bull

Bull levert de meest open standaard servers voor zakelijke en wetenschappelijke toepassingen, die verwerkingskracht koppelen aan flexibiliteit en robuustheid op Linux-, Windows-, Unix- en legacy-omgevingen
 
NovaScale
Built-in business flexibility


NovaScale servers zijn geoptimaliseerd voor applicaties op Linux, Windows, GCOS7 or GCOS8.
Van Business Intelligence tot High Performance Computing, combineren de NovaScale servers innovatie met standaard technologie en een robuust ontwerp, voor zakelijke, technische en wetenschappelijke toepassingen.
NovaScale servers zijn verkrijgbaar in blade, tower of rack format, als stand alone server of als onderdeel van een cluster- of grid-infrastructuur .

Escala Escala
The power of choice


Escala servers combineren complete flexibiliteit, maximale verwerkingkracht en unieke virtualizatie-functionaliteit in een volledig betrouwbare UNIX®-omgeving.
Met Escala krijgt u de kracht van AIX plus uw keus uit de beste open oplossingen!
De Escala Privilege Lijn, die bestaat uit SMP multi-processor servers, is gebaseerd op Power, AIX & Linux. De Escala Evolutive Lijn is gebaseerd op Power blade servers.
Beide lijnen zijn verkrijgbaar met een enorme keus aan software- en storage-oplossingen, en vormen daarmee het ideale platform voor gedistribueerde zakelijke toepassingen, mission-critical, business continuity en consolidatie toepassingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten